Néphülyítés

Néphülyítés

Friss topikok

  • X-polgártárs: A legalább az én kis világom közelebb áll a valósághoz, mint a ti agymosott, álomvilágotok. (2009.04.09. 10:30) Új miniszterelnök
  • Lalolib: Orbánnopoly, ez nagyon ügyi! Szeretem az ilyen szójátékokat. Azt amit a Viktor játszik az országga... (2007.09.28. 17:30) Orbánopoly avagy Ügyeskedj Okosan

Linkblog

2009.03.30. 09:00 X-polgártárs

Új miniszterelnök

Gyurcsány Ferenc nagyon okos, rájött, hogy ez így nem mehet tovább. Orbán Viktor megfojtja őt, nem hagyja rendesen kormányozni. Ezenkívül a népesség nagyobb felét sikeresen agymosta és ami az elmúlt 40 évnek nem sikerült, az Orbánnak igen: az emberek el kezdtek hinni a kommunizmusban, amiben minden ingyen van, ahol minden jó és tökéletes. A jóisten földi helytartója Orbán személyében el is hozza ezt nekik. És mivel a buta embereket nem lehet meggyőzni érvekkel, csak akkor fog kitisztulni az agyuk, ha a saját bőrükön fogják tapasztalni a még nagyobb szarságot.

Ezért is kell minél előbb átadni a hatalmat Orbánnak és a semmirekellő bandájának, hogy minél hamarább elérjük a mélypontot. És mikor sikeresen lenullázta az országot jöhet egy újabb előrehozott választás és akkor Magyarország végre elindulhat egy felfelé ívelő pályán. Fidesz meg eltűnik a süllyesztőben végleg...

4 komment

Címkék: mszp orbán fidesz gyurcsány ferenc viktor miniszterelnök


A bejegyzés trackback címe:

https://nephulyites.blog.hu/api/trackback/id/tr901034392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.03.30. 10:59:27

A véleményéhez mindenkinek joga van.
Azt azért megkérdezném, hogy lehet az, hogy Orbán ellenzékben ilyen hatalommal bír? Hogyan fojthatja meg a kormányzást? Nem lehet, hogy a hatalomféltés és a szocialista párton belüli érdekcsoportok aknamunkája tette, hogy Gyurcsányék elfelejtettek kormányozni? Hogyan viszonyulnak a véleményedben leírtak az öszödi beszédben említett "két éven át nem csináltunk semmit"-hez, a "trükkök százai"-hoz?

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2009.03.30. 13:37:20

Úgy lehet,hogy a nép hülye, ezt Orbán ravaszul felismerte és őket szólitotta meg. És mindent elhisznek neki. Azt is, hogy ha ő kerül a hatalomra, akkor rögtön itt lesz a kánaán. MSZP lehet, hogy nem csinált sok mindent, de csak azért, mert félt a hülye néptől. Lásd a vizitdij és tandij, rögtön leszavazták. Igy nehéz bármin is változtatni, ha magyarok többsége még mindig a kommunizmushoz ragaszkodik. És Orbán csak adja alájuk a lovat. Ezért is mondom, hogy Orbánnak kellene minél hamarább hatalomra jutnia, hogy az emberek a saját bőrükön tapasztalják azt, amit mi értelmesebb emberek már régóta tudunk. Abban reménykedek, hogy igy talán észhez térnek...de az is lehet, hogy ők még a szarban is el lesznek,mert Orbán meg fogja magyarázni nekik, hogy minden jó (lásd Mikola kontra egészségügy).

Titan 2009.03.30. 14:01:09

Huuu, akkor tényleg duplaplusz jó lesz, ha Orbán lesz a miniszterelnök, mert akkor EZ a drága ember, a Gyurcsány, szólhat végre a néphez, és a nép nyomására végre az lesz, amit az MSZP akar, ugye? Hát te tényleg a saját kis világodban élsz. :)

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2009.04.09. 10:30:13

A legalább az én kis világom közelebb áll a valósághoz, mint a ti agymosott, álomvilágotok.
süti beállítások módosítása